Att tänka på

Mercedes-Benz

Du kan hitta digitala instruktionsböcker för Mercedes-Benz på www.mercedes-benz.se. Navigera sedan enligt följande: Service & tillbehör -> Instruktionsböcker

Hur du hittar servicekoder på din Mercedes-Benz

Subaru

Tänk på att dessa bilar för närvarande ej är utrustade med serviceindikator. D.v.s. bilen meddelar inte via något instrument att det är dags för service. Generellt kan nämnas att det är kopplat till en viss körsträcka eller ett visst tidsintervall – beroende vilket som först inträffar. Vanligt förekommande intervall är 1500 mil eller 12 månader. Se i instruktionsboken vad som gäller för just din Subaru-bil.  Är du osäker så kan du med fördel maila in ditt registreringsnummer till våra kundmottagare så kan de bistå med detta. Att hålla sig inom gällande serviceintervall är av yttersta vikt för att garantier ska gälla på din bil.Intervallet är 1500 mil alternativ var 12:e månad, i max 36 månader. Tidpunkt beräknas från den dag bilen tas i trafik 1:a gången.

Reservdelar/tillbehör

Behöver du en ny nyckel till din bil?

Generellt gäller att du ska vara registrerad ägare på bilen och ska kunna uppvisa gällande legitimation samt registreringsbevis i original.Då du beställer ny nyckel, ha då i åtanke att: Tillverkning av nyckel sker först efter beställning och leveranstiden är upp till 3 veckor. Observera att många nycklar kräver programmering vid vår verkstad för att fungera.

Hur snabbt får jag mina reservdelar?

Vi samarbetar med bussgods och kan i normala fall leverera artiklar inom länet samma dag, förutsatt att dom finns i lager.